Stand-up show na bosanski način

Klub žena Udruge Prsten organizirao je zajednički odlazak na  najpopularniji stand-up show Bosanci o Bosancima, održan 24. ožujka 2023. u Kazalištu Vidra. Na inicijativu i poziv predsjednice Kluba Ivane Milas odazvalo se više od 50 prstenovki i forumaša.


Stand-up comedy made in Bosnia by Hazim Mujčinović i Filip Andronik“ već godinama puni dvorane na prostorima bivše države, a u Hrvatskoj su gostovali u više gradova te su i ovom prigodom napunili kazališnu dvoranu do posljednjeg mjesta.

Kada, gdje i kako Bosanci idu na more, kako Bosanac razgovara s djevojkom u restoranu, a kako snima pornofilm, kako je Izet Fazlinović nadživio Mustafu Nadarevića, zašto Hrvatska ima najbolju reprezentaciju, a Bosna i Hercegovina najbolje navijače i još puno toga nudi ovaj show za koji nema bolje preporuke od ove – dva sata smijeha do suza.

Kako bi ovjekovječile sjećanje na ovu izvrsnu večer, prstenovke su se na kraju fotografirale s Hazimom i Filipom, a oni su pozvali sve da im se pridruže i na idućoj predstavi u Vidri, 26. svibnja, uz obećanje da će biti i novih razloga za smijeh.