Više o nama i radu Ogranka

Ogranak Krk Udruge Prsten osnovan je na Osnivačkoj skupštini 15.ožujka 2014. godine, a sjedište ogranka je u ulici dr. Dinka Vitezića 1 u gradu Krku. Na skupštini Upravnog odbora održanoj 20. veljače 2024. godine prihvaćena je odluka o promjeni naziva te od tada Krk postaju Ogranak Podružnice Primorsko-goranske županije. 

Naš Ogranak ima više od 70 članova aktivnih kroz cijelu godinu.

Najveći broj naših aktivnosti odnose se na humanitarno djelovanje, a posebno u vrijeme Božića i Uskrsa kada posjećujemo starije i nemoćne članove Ogranka te sve ostale kojima je potrebna pomoć.

U predbožićnom periodu organiziramo donatorsku večer za sve članove i simpatizere te na taj način financiramo našu humanitarnu aktivnost. Također, jednom godišnje organiziramo posjetu u Posavinu.
Kako bi sačuvali i prenijeli dio tradicije, pokrenuli smo inicijativu da mlađe članice i članove naučimo svirati naš izvorni instrument –  šargiju.

Uspostavili smo i jako dobru suradnju s načelnicima otoka Krka, kao i s gradonačelnikom grada Krka koji nam nude uzajamnu pomoć i suradnju.

Ako ste u blizini otoka ili grada Krka, pozivamo vas da dođete na jednu od naših aktivnosti te provjerite kako je to biti članom našeg Ogranka, a samim time vidjeti kako je to biti i članom Udruge Prsten.


Vodstvo Ogranka Krk

Anto Čabrajapredsjednik Ogranka Krk
Tadija Tadićzamjenik predsjednika Ogranka Krk

Kontakt

e-mail:[email protected]

Najnovije vijesti iz Ogranka

Galerija

Slika će reći više od riječi pa pogledajte kako izgledaju naša druženja na koja ste uvijek vrlo rado pozvani!