Prstenovke s Enisom Bešlagićem

Članice Kluba žena obilježile su Dan žena zajedničkim odlaskom u KD Vatroslava Lisinskog na premijeru prve samostalne autorske predstave poznatog bosanskohercegovačkog glumca Enisa Bešlagića.


Da sam ja neko naziv je svojevrsne autobiografske predstave kojom je omiljeni regionalni kazališni i filmski glumac iznio publici svoj životni put. Tijekom više od dva sata u prepunoj Velikoj dvorani svojim autentičnim, iznimno duhovitim, ali i emotivnim pričama izmamio je kod mnogobrojne publike i smijeh i suze.

 

Brojne poznate osobe iz javnog života, Bešlagićevi kolege i prijatelji bili su na predstavi. Prstenovke su nakon predstave oduševljeno komentirale kako predstava vraća u dane djetinjstva i odrastanja u Bosni i Hercegovini.

Poznati je glumac, na poziv predsjednice Kluba žena Ivane Milas, uoči premijere posjetio i Središnji ured Udruge Prsten. Članice Kluba upoznale su ga s radom i misijom Udruge, a on je pohvalio rad Prstena, kao i sve koji promiču zajedništvo.

“Mi se trebamo natjecati u pokazivanju dobra i ljubavi, i tako graditi mostove. Znam da ovo zvuči utopistički, no s druge strane, nisam nikad želio biti dio mase. To sam ja. Taj optimizam u meni nikad nije splasnuo, on pojavom zla postaje još veći. Smatram da nikad lakša i bolja vremena nisu bila za biti dobar čovjek. U društvu koje je zatrovano, lijepo je biti onaj koji širu dobrotu i ljubav. To je zaista velika sreća”, rekao je Enis Bešlagić članicama Kluba žena.