Predstavnici Prstena na Božićnom prijmu u Banjoj Luci

Novoizabrani potpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Davor Pranjić organizirao je tradicionalni Božićni prijam u Banjoj Luci, kojem su nazočili visoki uzvanici iz BiH i RH, a uz njih i predstavnici Udruge Prsten.

U prigodnom obraćanju okupljenima u banjolučkom Hotelu Bosna Pranjić je izrazio zadovoljstvo što je i nakon pandemije obnovljena tradicija primanja povodom nadolazećih blagdana.

¨Sve ono što je dobro i lijepo ne treba kvariti, pa tako nećemo ni ove susrete. Tako da u dobrom raspoloženju i još boljeg zdravlja nastavljamo tradiciju,“ rekao je Pranjić.

Primanju su nazočili izaslanik predsjednika Vlade RH državni tajnik Zvonko Milas, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i konzul RH u RS Zoran Piličić, potpredsjednik Matice hrvatske Ivica Nuić te predstavnici Katoličke crkve i drugih vjerskih zajednica u BiH.

Svečanom primanju nazočili su i članovi Predsjedništva Pavo Ćorluka i Ivana Milas, a s njima su bili i članica Prstena Petra Jozipović te Sandro Tunjić, stipendist Zaklade Prsten. S tradicionalnog primanja u duhu božićnog ozračja poslane su poruke mira i tolerancije.