Varaždinska podružnica Prstena izabrala novo vodstvo

Podružnica Udruge Prsten Varaždinske županije održala je 12. svibnja 2023. u Društvenom domu Turčin redovitu Izvještajnu i Izbornu skupštinu, na kojoj je izabrano novo vodstvo na dvogodišnji mandat. 


Za predsjednika Podružnice izabran je Ilija Ponjavić, a za dopredsjednike Ivica Andrić i Alen Ilić. Uz njih, članovi Izvršnog odbora su Mario Paurević, tajnik Podružnice, Dragan Ilić, Stjepan Stjepić, Anto Matijević, Zdravko Stanić, Ivan Jandrijević, Alojzije Pavlović i Alen Stanić, a članovi Nadzornog odbora Daniel Gavran, Anto Babić i Brane Buhić.

Dosadašnji predsjednik Ivica Andrić podnio je izvješće o radu Podružnice u razdoblju od zadnje sjednice. Tijekom Skupštine obratili su se i prethodni čelnici Podružnice Stjepan Stjepić i Mario Paurević, a svi zajedno pozdravili su izbor novog predsjednika i zaželjeli mu uspješan rad u predstojećem mandatu.

Novoizabrani predsjednik Ilija Ponjavić zahvalio je svima na ukazanom povjerenju te najavio nastavak provedbe već tradicionalnih aktivnosti i događanja u organizaciji Podružnice Varaždin, kao i daljnji angažman na jačanju svih segmenata njihova djelovanja.

Nakon službenog dijela Skupštine uslijedilo je druženje okupljenih članova Podružnice i gostiju uz prigodan domjenak.