Najavljene nove aktivnosti Kluba žena

Prvi ovogodišnji sastanak Kluba žena održan je 8. veljače 2023. u Središnjem uredu Udruge, a okupljene članice pozdravila je predsjednica Kluba žena Ivana Milas.

Osvrnula se na najvažnije aktivnosti provedene u proteklom razdoblju od zadnjeg sastanka u studenom prošle godine te ujedno najavila nove. U povodu Dana žena bit će održano predavanje na temu prevencije kardiovaskularnih bolesti kod žena, koje priprema dr. Ivana Portolan Pajić, načelnica Sektora primarne zdravstvene zaštite u Ministarstvu zdravstva. Prigodno će se obilježiti već tradicionalni Dan narcisa, a planiran je i posjet Podružnici Primorsko-goranske županije, sastanak s tamošnjim članicama Kluba žena te zajednički obilazak Rijeke i Opatije, o čemu će svi zainteresirani biti pravodobno obaviješteni.

Dogovoren je i zajednički odlazak na kazališnu predstavu ”Bosanci o Bosancima“ u Kazalište Vidra krajem ožujka, a najavljen i odlazak u Bruxelles na poziv naše zastupnice u EU-ovu parlamentu Sunčane Glavak. Predsjednica Kluba žena izvijestila je članice i o najvažnijim aktivnostima na razini Udruge te pozvala sve da se pridruže komunikaciji putem Jenz aplikacije te i na taj način pridonesu jačanju povezanosti i zajedništva u Prstenu.