Izabrano novo vodstvo Podružnice Primorsko-goranske županije

Izvještajno-izborna skupština Podružnice Primorsko-goranske županije održana je 17. prosinca 2021. u Domu hrvatskih branitelja u Viškovu.

Za novog predsjednika Podružnice jednoglasno je izabran Krunoslav Kapetanović.

Njegova zamjenica bit će Ana Babić, dok su dopredsjednici Goran Hauser i Emil Ćosić.

Izabrani su i novi članovi Izvršnog odbora koji čine dosadašnji predsjednik Zlatan Car, Marko Pandurević, Frano Mrnjavac, Goran Brašnić, Ilija Beljan, Josip Gavran, Anto Domić, Petar Petrinić, Ivo Matić, Hrvoje Šimić i Jozo Stanić, dok su novi članovi Nadzornog odbora Vladimira Vuletić, Vinko Tomas i Anto Pujić.

Novoizabrani predsjednik Krunoslav Kapetanović zahvalio je svima na povjerenju te pozvao na sudjelovanje u radu i aktivnostima Udruge. Nada se dobroj i aktivnoj suradnji unutar Izvršnog odbora te svih članova Podružnice, uz pomoć Središnjice i bivših predsjednika Podružnice, koji svojim iskustvom mogu pomoći u radu Podružnice.

Istaknuo je doprinos Hrvata iz BiH u razvoju Hrvatske i Primorsko-goranske županije u gospodarskom, znanstvenom, kulturnom i demografskom pogledu te posebno istaknuo humanitarni rad Udruge uz kontinuirano pomaganje potrebitima. 

Ističući kako Hrvati iz BiH daju neprocjenjiv doprinos razvoju sredine u kojoj žive, poručio je kako će Podružnica nastaviti svoje humanitarno djelovanje te pozvao sve da daju svoj doprinos kako bi zajedničkim snagama pridonijeli radu Podružnice PGŽ,-a a time i Udruge Prsten kao velike obitelji Hrvata iz BiH.

VIŠKOVO, 17. 12. 2021. – UDRUGA BOSANSKIH HRVATA PRSTEN, KRUNOSLAV KAPETANOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK, DOM HRVATSKIH BRANITELJA SNIMIO: VEDRAN KARUZA