Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika

Na sastanku Kluba poduzetnika održanom 1. ožujka 2022. u Središnjem uredu Udruge izabrano je novo vodstvo te su predložene aktivnosti i plan za unapređenje njegova rada.

Na početku sastanka nazočne je pozdravio predsjednik Udruge Pavo Zubak te istaknuo da Klub smatra glavnim nositeljem Udruge i ukazao na potrebu intenziviranja aktivnosti u idućem razdoblju.

Potom je dotadašnji predsjednik Kluba Ivica Nuić podnio izvješće za prethodno razdoblje. Kazao je da je Klub trebao biti aktivniji i prije, ali kako to nije bilo moguće zbog subjektivnih i objektivnih okolnosti, ali i nedovoljnog entuzijazma. Istaknuo je kako je radu Kluba poduzetnika i Udruzi Prsten potrebno posvetiti vrijeme i energiju te zahvalio na inicijativama i suradnji, a Zubak je u ime Prstena zahvalio Nuiću na postignućima u mandatu na čelu Kluba poduzetnika.

 

Za novog predsjednika Kluba poduzetnika na dvogodišnji mandat jednoglasno je izabran Draženko Mamić, direktor tvrtke Printera Grupa, a za članove Izvršnog odbora Hrvoje Soldan, direktor tvrtke ASI LAB, Nikola Topić, direktor tvrtke Mega-Alfa, Marjan Jerković, vlasnik Autoškole Sunce-Tenja, Frano Mrnjavac, vlasnik tvrtke Mrnjavac, Ivan Miloloža, direktor tvrtke Munja, Šimun Babić, partner u Odvjetničkom društvu Babić&Čibarić, Markica Stanušić, direktor tvtke Ancona Grupa i Marko Zrakić, direktor tvrtke TraffiCon.

 

Mamić je zahvalio na ukazanom povjerenju, poručivši da je Klub snažna skupina članova koji mogu učiniti puno te je za dopredsjednike predložio Hrvoja Soldana i Nikolu Topića, koji su također jednoglasno izabrani, a novoizabranom vodstvu čestitao je predsjednik Udruge Pavo Zubak.

Potom je razmatran daljni rad Kluba poduzetnika te su predložene aktivnosti i ideje za iduće razdoblje. Predsjednik Udruge pozvao je sve na suradnju kako bi Klub bio što uspješniji i kako bi se ostvarili bolji rezultati.