Humanitarni turnir Foruma mladih za Socijalnu samoposlugu u Rijeci

U organizaciji Foruma mladih iz Primorsko-goranske županije, u Rijeci je 18. veljače 2023. održan humanitarni turnir u pikadu za Socijalnu samoposlugu “Kruh sv. Elizabete”.


Riječ je o projektu Franjevačkog svjetovnog reda koji se provodi od 2010. godine povodom Dana siromaštva s ciljem pomaganja potrebitima na području Rijeke i okolice, a koji su organizacijom turnira podržali i naši forumaši iz Rijeke.

Turnir je protekao u veselom ozračju i natjecateljskom duhu, iako je rezultat bio u drugom planu, a zabava je potrajala do kasnih večernjih sati. Organizatori su zahvalili svima koji su podržali i ovu humanitarnu akciju svojim donacijama te svim donatorima nagrada bez kojih ne bi bilo moguće održati turnir.

Među njima je i hrvatski reprezentativac Filip Glavaš, koji je donirao potpisani dres Hrvatske rukometne reperezentacije, te osobni trener Rinaldo koji je darovao poklon-bon za individualni fitness, kao i Hotel Navis s donacijom večere za dvoje.

Caffe bar Infinity na Viškovu ustupio je prostor za održavanje turnira, Pikado klub “Nevera” uređaje za natjecanje, a tvrtka Markanovic d. o. o. osigurala je njihov transport te je i njima upućena zahvala.

Članovi riječkog Foruma mladih izrazili su zadovoljstvo što su prikupili 360 eura zahvaljujući donacijama i kotizacijama, a uz potporu Podružnice Prstena Primorsko-goranske županije akciju su zaključili s ukupno 500 eura. Nakon turnira posjetili su Socijalnu samoposlugu “Kruh Svete Elizabete“ u Rijeci te uručili prikupljena sredstva.