Pripreme za Humanitarni koncert u završnoj fazi

U Središnjem uredu Udruge Prsten 6. lipnja 2023. održana je sjednica Predsjedništva Upravnog odbora, na kojoj su nazočni, uz pregled provedenih i planiranih aktivnosti, raspravili aktualne teme i predstojeća događanja.


Predsjednik Udruge Pavo Zubak podnio je Izvješće o radu za razdoblje od sjednice u ožujku ove godine, koje je jednoglasno usvojeno, a potom je predsjednik Kluba poduzetnika Draženko Mamić izvijestio o pripremama za Humanitarni koncert Zaklade Prsten, koji će se održati 10. srpnja u 19 sati.

Pokroviteljstvo je zatraženo od predsjednika Vlade RH, glazbeni producent je Nikša Bratoš, voditelj Frano Ridjan, a nastupaju Vanna, Goran Karan, Amira Medunjanin, Marko Kutlić, Ena Rajić i Ivan Jelić. Cijena ulaznice bit će 30 eura, a predviđeni su i sponzorski paketi, i to zlatni za 3000, srebrni za 2000 i brončani za 1000 eura.

Na sastanku je bilo riječi i o aktiviranju Podružnice Vukovarsko-srijemske županije, čije osnivanje je u planu kao i Brodsko-posavske županije. Dogovoren je sastanak predstavnika Prstena u RH i BiH 20. lipnja u 13 sati u Središnjem uredu Udruge. Predstavit će se način rada sestrinskih udruga i razmotriti mogućnosti buduće suradnje, primarno kroz Zakladu Prsten.