Humanitarna akcija Mladi mladima

Stand-up komičari i ove godine nastupali za djecu iz Bosne i Hercegovine

Ovogodišnjem stand-upu prisustvovalo je više od 230 ljudi, prikupljeno je više od 11 tisuća kuna, a sav prihod namijenjen je domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u BiH

U sklopu Božićne humanitarne akcije Mladi mladima, koju već tradicionalno uoči božićnih i novogodišnjih blagdana organizira Forum mladih Udruge Prsten, 7. prosinca 2022. održana je večer stand-up komedije u Kinu Forum u zagrebačkom Studentskom domu ”Stjepan Radić“.

Četvorica komičara priuštila su publici više od dva sata smijeha i dobre zabave. Goran Vinčić-Vinča i Igor Drljo ponovno su se odazvali pozivu Foruma mladih za sudjelovanjem u ovoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji, a pridružili su im se Josip Gotovac i Hrvoje Krmelić.

Goran Vinčić akciji Mladi mladima odazvao se i ove godine jer, kako kaže, svake je godine sve stariji, a sudjelovanjem u ovoj akciji i on se osjeća mlad.  ”Volim se odazvati kad se radi za dobru stvar. Uza sve svoje nastupe, a dobro mi ide, i sretan sam zbog toga, postoji prilika da se to nekom vrati, barem da ovako simbolično poklonim svoj nastup,” zaključio je Vinčić.

Za razliku od prošle godine kad je broj posjetitelja bio ograničen zbog epidemioloških mjera, ovogodišnjem stand-upu prisustvovalo je više od 230 ljudi, prikupljeno je više od 11 tisuća kuna, a sav prihod namijenjen je domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Bosni i Hercegovini.

Forum mladih posebno zahvaljuje donatorima, Printera Grupi d. o. o na izradi ulaznica i plakata, Stanić Grupi na donaciji pića za posjetitelje, Studentskom centru u Zagrebu na povoljnijem ustupanju prostora te Udruzi Prsten na potpori i donacijama, kao i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj akciji.

Lucija Barišić