Humanitarna akcija Mladi mladima – Budi nasmijan i kada je teško

Unatoč pandemiji, Forum mladih ni ove godine nije zaboravio svoje male prijatelje iz Bosne i Hercegovine. U sklopu tradicionalne humanitarne akcije Mladi mladima, koja se svake godine organizira uoči božićnih i novogodišnjih blagdana, 21. studenoga 2021. održana je večer stand-up komedije u zagrebačkom Vetro bar&bites, uz geslo ,,Budi nasmijan i kada je teško”.


Program je vodio Igor Drljo, mostarski stand-up komičar sa zagrebačkom adresom, a uz njega publiku su zabavljala neka od najpoznatijih lica hrvatske stand-up scene: Marina Orsag, Miranda Lončar, Marko Dejanović i Goran Vinčić. Iako je zbog epidemioloških mjera broj ulaznica bio strogo ograničen, atmosfera je bila i više nego vesela.

Sredstva prikupljena ovogodišnjom humanitarnom akcijom bit će donirana Udruzi za djecu s poteškoćama u razvoju Vodopad ljubavi iz Jajca i Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Angelus iz Domaljevca.

 

Od kupljenih ulaznica prikupljeno je 6.500 kuna, a svi koji nisu bili u mogućnosti doći na predstavu u ovoj dobroj priči mogu sudjelovati uplatom donacija na žiroračun IBAN: HR0323900011100328241 Hrvatska poštanska banka, s naznakom ”donacija akciji Mladi mladima”.