Tradicionalni godišnji sastanak sa stipendistima

U organizaciji Kluba žena i Kluba stipendista krajem listopada, na početku akademske godine, održan je tradicionalni sastanak sa stipendistima Zaklade Prsten u Središnjem uredu Udruge…


Stipendiste koji su bili na sastanku i one koji su se uključili online pozdravila je predsjednica Kluba žena Ivana Milas. Istaknula je kako je Zaklada Prsten najvažniji projekt Udruge kojim se posebno ponose. Najveći je uspjeh kad bivši stipendisti postanu zakladnici, kazala je, zaželjevši svima uspješno studiranje kako bi i sami jednog dana mogli nekom pomoći.

Stipendistima se putem videoveze obratio i upravitelj Zaklade prof. dr. sc. Ivo Grgić, zahvalio organizatorima sastanka te naglasio da je na ovogodišnji natječaj za stipendije pristiglo dvostruko više prijava nego ranijih godina, zbog čega će Povjerenstvo za dodjelu imati težak posao. Studentima je čestitao na dosadašnjem uspjehu i poručio da i nadalje budu uporni i vrijedni.

Da su dosad bili upravo takvi, pokazali su njihovi rezultati o kojima su govorili sami studenti. Neki su već diplomirali ili su pred obranom diplomskog rada, ima među njima i dobitnika Rektorove i Dekanove nagrade, sudionika različitih natjecanja i projekata…

Nakon njihova predstavljanja, obratila im se i predsjednica Kluba stipendista Ivana Marelja. Čestitala je svima na izvrsnim rezultatima, poručivši da su oni naš ponos i dokaz da je to najisplativije ulaganje, posebno zahvalivši svim donatorima Zaklade.

Marelja je bivša stipendistica Zaklade Prsten, a nedavno je položila specijalistički ispit i stekla zvanje doktorice hitne medicine te joj je u ime Kluba žena na tome čestitala Ivana Milas, a zajedno su pozvale sve stipendiste da i nakon završetka studija ostanu u krugu Prstena i angažiraju se u Klubu stipendista, koji je i osnovan upravo s ciljem okupljanja bivših stipendista Zaklade Prsten.