Više o nama i radu Podružnice

Podružnica Krk Udruge Prsten osnovana je na Osnivačkoj skupštini 15.ožujka 2014. godine, a sjedište podružnice je u ulici dr. Dinka Vitezića 1 u gradu Krku.

Naša Podružnica ima više od 70 članova aktivnih kroz cijelu godinu.

Najveći broj naših aktivnosti odnose se na humanitarno djelovanje, a posebno u vrijeme Božića i Uskrsa kada posjećujemo starije i nemoćne članove Podružnice te sve ostale kojima je potrebna pomoć.

U predbožićnom periodu organiziramo donatorsku večer za sve članove i simpatizere te na taj način financiramo našu humanitarnu aktivnost. Također, jednom godišnje organiziramo posjetu u Posavinu.
Kako bi sačuvali i prenijeli dio tradicije, pokrenuli smo inicijativu da mlađe članice i članove naučimo svirati naš izvorni instrument –  šargiju.

Uspostavili smo i jako dobru suradnju s načelnicima otoka Krka, kao i s gradonačelnikom grada Krka koji nam nude uzajamnu pomoć i suradnju.

Ako ste u blizini otoka ili grada Krka, pozivamo vas da dođete na jednu od naših aktivnosti te provjerite kako je to biti članom naše Podružnice, a samim time vidjeti kako je to biti i članom Udruge Prsten.


Vodstvo Podružnice Krk

Anto Čabrajapredsjednik Podružnice Krk
Tadija Tadićzamjenik predsjednika Podružnice Krk

Kontakt

e-mail:[email protected]

Najnovije vijesti iz Podružnice

Galerija

Slika će reći više od riječi pa pogledajte kako izgledaju naša druženja na koja ste uvijek vrlo rado pozvani!